El Segundo Sol fokusira se na tacos, margarite

4662787-0-44662787-0-4

Ako ste među mještanima koji su plakali kolektivno noooo! kad se kafić Ba Ba Reeba zatvori, imajte na umu: El Segundo Sol je posadio svoje latinsko korijenje na isto mjesto.

Umjesto tapasa, tacosi vladaju u El Segundo Solu, u trgovačkom centru Fashion Show gdje je Cafe Ba Ba Reeba godinama posluživao male tanjure u španjolskom stilu.

Matična tvrtka El Segundo, Lettuce Entertain You, ima dugu povijest na sceni restorana u Las Vegasu; tvrtka posjeduje Mon Ami Gabi u Parizu Las Vegasu te je također posjedovala Cafe Ba Ba Reeba.

Ljudi su stalno pitali: Kada otvarate meksički restoran? kaže Terry Lynch, izvršni kuhar El Segundo Sola.

To je bio zahtjev broj jedan koji smo kao tvrtka imali godinama, napominje Lynch.El Segundo Sol, koji je otvoren u ožujku, fokus je na tacosima i margaritama. Ali ne i tacosi brze hrane; oni su napravljeni od raznih sastojaka, uključujući mahi mahi, jastoga i goveđa kratka rebra.

Blagovaonica sa 125 mjesta dizajnirana je tako da se gosti osjećaju kao da su upravo sišli s plaže u Meksiku i ušli u takteriju, kaže Lynch. Hrana je zamišljena kao interaktivna; gosti mogu naručiti guacamole, koji se priprema pored stola s paprikama kojima je dodijeljen indeks topline na ljestvici od jedan do pet, a pet je najljućih.

Tacos i fajitas poslužuju se i na pladnju. Večere se pune tacosima i mogu ih sami izraditi. Taco meso je obično pirjano, dok se meso fajita obično peče na žaru, kaže Lynch. Taco tanjuri dolaze sa svježim, ručno rađenim tortiljama od kukuruza, salsasima, guacamoleom, vrhnjem, crnim grahom, rižom od cilantre i izborom mesa.Tanjiri za fajitu su isti, ali dolaze s dodatnim povrćem, kaže Lynch.

Ako ste više Quesadilla osoba, oni imaju i njih.

Rezervacije nisu potrebne. Restoran na adresi 3200 Las Vegas Blvd. Jug je otvoren svakodnevno, od 11:30 do 1:30

Specijaliteti: goveđi tacos s kratkim rebrima, 15,95 USD; mahi mahi tacos na žaru, 15,95 USD; pileći fajitas, 16,95 USD

Predjela: guacamole pored stola, 8,95 USD; čips i tri salse, 2,95 USD; rak tostada, 10,95 USD

Juhe i salate: Chipotle Caesars salata, 5,95 USD; Meksička sjeckana salata, 7,95 USD; juha od tortilje, 6,95 USD

Predjelo: chili relleno s rižom i grahom, 12,95 USD; losos s glazurom od agave s rižom cilantro, chayoteom i uvenulim zeljem, 17,95 USD; crveni snapper a la plancha, 17,95 kn; fajitas za biftek, 18,95 dolara

Deserti: kolač Tres leche, 5,95 USD; bok dana, 4,95 USD

Podaci: 258-1211

Autor SONYA PADGETT